vaandel2018
Hieronder treffen jullie openstaande vacatures aan binnen de M.A.-Run organisatie. Herkent u zich in 1 van deze, of weet u van een ander dat die dit graag zou willen invullen, dan reageert u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:

Secretaris

Regelt vergunningen, notuleert vergaderingen, beheert telefoon en email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) behoren tot de kerntaken van een Secretaris. Tesamen met de andere bestuursleden dragen zij de verantwoordelijkheid van de Stichting. Beheer van draaiboek en aansturen coordineren doe je samen. Alle werkzaamheden zullen door de huidige secretaris worden over gedragen en deze persoon verlaat de organisatie niet en zal bereikbaar zijn voor vragen en antwoorden.


Coördinator en medewerkers Sponsorcommissie

In 2016 is de sponsorcommissie in het leven geroepen om het bestaan van de M.A.-Run te steunen. Het bezoeken/onderhouden van bestaande dan wel potentiele relaties hoort tot de kerntaak. Uitzetten van campagnes tbv donaties/sponsoring zijn andere taken. Huidige coördinator moet zich mede toeleggen op verhaal subsidies/fondsen dat zich de taak als medewerker en/of coördinator voordoet. Een pril team, met toch al de nodige ervaring/relaties staat te popelen deze over te dragen. Wij bieden een geweldige familie, die ieder jaar weer een heleboel mensen een lach op hun gezicht bezorgd, een heel weekend lang. Lees je jezelf terug in bovenstaand dan neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws

Alle foto's online, 31ste editie M.A.-Run

Iedereen bedankt, op welke manier dan ook, voor een geweldige dag en 31ste editie M.A.Run jl. Klik hieronder voor alle foto's:

Capture

Helaas staan in een aantal folders (2017) de foto's achterstevoren getoond en hebben wij niet opgelost gekregen de afgelopen weken. Wij wilde echter niet langer wachten met alle foto's van wederom een zeer geslaagde M.A.-Run aan jullie te tonen!

Volg ons!