vaandel2018
Stichting Maria Auxiliatrix Run
Emmastraat 9
5912CP Venlo
KvK no: 41063497
Iban: NL92RABO0117736708
BIC: RABONL2U

Organisatie:

 Taak  Naam  Adres  Telefoonnummer/E-mail
       
 Secretariaat  Ynze Aerdts

 Emmastraat 9
 5912CP Venlo
 06-26932421
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Voorzitter  Angelique Janssen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Penningmeester  Gidy Swinkels    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Public Relations (PR)  Angela van Loon    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Sponsoring  Angelique Janssen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Vrijwilligers  Hai Nellen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Verkeersregelaars  Karin Hesen    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Zijspanrijders en Passagiers  Ynze Aerdts    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
       

Nieuws

Alle foto's online, 31ste editie M.A.-Run

Iedereen bedankt, op welke manier dan ook, voor een geweldige dag en 31ste editie M.A.Run jl. Klik hieronder voor alle foto's:

Capture

Helaas staan in een aantal folders (2017) de foto's achterstevoren getoond en hebben wij niet opgelost gekregen de afgelopen weken. Wij wilde echter niet langer wachten met alle foto's van wederom een zeer geslaagde M.A.-Run aan jullie te tonen!

Volg ons!