vaandel23 1

Vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022 gaan de boeken in als de dagen van een zeer geslaagde 34e M.A.-run!

Met dank aan alle vrijwilligers, zijspanrijders, sponsoren, het vele publiek langs de route en alle andere betrokkenen hebben weer vele mensen kunnen genieten van een uitermate geslaagde playback show en een schitterende zijspan tocht.

2 jaar geen M.A.-run en een nieuw terrein voor de tent zorgden ervoor dat vele vrijwilligers al maanden bezig zijn geweest met de voorbereidingen. In de soms stromende regen werd er dinsdag t/m vrijdag van s' morgens vroeg tot 's avonds laat opgebouwd en versierd en zelfs op de vroege zaterdagochtend werden nog de laatste puntjes de spreekwoordelijke i gezet.

Op vrijdag barste het feest los met fantastische optredens en iedereen zette zijn beste performance neer. Wat een ongelofelijk talent hebben we op de bühne zien staan!
De tent stond op z'n kop en het was voor de jury dan ook ongelofelijk lastig om de 3 winnende optredens te kiezen. Na veel overleg hebben zij toch een besluit kunnen nemen, maar niet zonder de opmerking dat iedereen volgende jaar zeker weer opnieuw een kans krijgt! Na afloop ging het feestje tot de laatste uurtjes door.

En toen was het zaterdag: De regen was ingeruild voor een stralend zonnetje en nadat iedereen zijn nummer opgehaald had en de traditionele foto's voor de oorkondes gemaakt waren, begonnen de motoren te brullen! Via een mooie route door Venlo, Tegelen, Steyl, Belfeld, Blerick, Hout-Blerick, Baarlo en Maasbree, werd onder het genot van een zonnetje en een beetje regen, de middagstop bereikt. De koffie, soep en broodjes waren door de verschillende vrijwilligers al klaargezet en het was fantastisch om te zien en horen hoe zeer iedereen al genoten had van de eerste kilometers. Nadat iedereen zijn plekje in het zijspan weer gevonden had ging de tocht verder via Grubbenvorst, Lottum, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Melderslo, Horst, Sevenum, Maasbree, Boekend, Blerick en via de parade weer terug de berg op naar de tent. Wat stond er veel publiek en wat werd er veel gezwaaid! Onderweg een beetje regen, maar niemand die dat erg vond. Wat was het fantastisch dat de M.A.-run weer had kunnen rijden!

Terug in de tent zorgde diverse bands voor een geweldige sfeer en werd er volop meegezongen en gedanst. Buiten was het traditionele BBQ dorp weer ingericht en kon iedereen genieten van een uitstekend verzorgde BBQ of een lekker frietje met snack.
 
Een geslaagde playback show, een fantastische M.A.-run, een heerlijke BBQ, een lekker frietje, een  koud drankje en geweldige optredens, beter kunnen we de 34e editie van de M.A.-run niet omschrijven. Noteer alvast in je agenda: Zaterdag 16 september 2023 - 35e M.A.-run

Kijk op onze facebookpagina voor heel veel foto's gemaakt tijdens de hele week van voorbereidingen tot aan de dag van de M.A.-run.

Onderstaand een hele mooie sfeerimpressie gemaakt door Freakrunner


Nogmaals hartelijke dank aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Zonder jullie geen M.A.-run!
Geniet nog even na van de vele foto's, filmpjes, herinneringen en verhalen. En we zien jullie heel graag weer allemaal op Zaterdag 16 september 2023 voor de 35e M.A.-run!

Bestuur M.A.-run

Nieuws

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 bijna afgelopen!
Voor iedereen die de M.A.-Run een warm hart toedraagt en lid is van de Rabobank;

Nog een paar dagen en dan is de stemperiode voor Rabo ClubSupport afgelopen.
Leden van Noord-Limburg hebben nog t/m 27 september de mogelijkheid hun stem uit te brengen op de Stichting M.A.-Run die zij een warm hart toe dragen. En hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor onze Run!
Dus nog één keer leden van de club, familie, vrienden en andere belangstellenden op om hun stem uit te brengen. Want elke stem telt!
Stemmen kan eenvoudig via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.
Lees meer...
Bijzondere bijdrage Willibrordusschool
Op 24 juni zijn wij bijzonder blij verrast door de Willibrordusschool uit Venlo!

Dankbaar en zeer onder de indruk waren Peter en Frans aanwezig bij de bekendmaking van de opbrengst van de sponsorloop.
Lees meer...