vaandel23 1
Eindelijk - na 2 jaar geen Ma-Run te kunnen laten doorgaan in 2020 en 2021.

Tijdens het bestuursoverleg van woensdag 19 januari 2022 van de Stichting Maria Auxiliatrix Run is het besluit genomen om te starten met de voorbereidingen voor een fantastiche Ma-Run op zaterdag 17 september 2022.
We gaan er voorlopig vanuit dat we een feestprogramma kunnen gaan opzetten zoals iedereen zich dat nog zal herinneren van 2019.
Als eerste gaan we alles oppakken mbt het indienen van een aanvraag voor de vereiste evenementen vergunning.
Dit houdt ook in dat we een compleet nieuwe opstellingstekening gaan hebben omdat we door de Zorggroep een nieuw evenementen terrein toegewezen hebben gekregen.
Dit nieuwe terrein ligt direct bij de hoofdingang van de Zorggroep, in de nabijheid van de Blokhut van Stichting Scouting Reinoud en vlak achter de gebouwen van de Witte Steen.
Op korte termijn gaan we met de buitenploeg dit plan oppakken en gaan we - samen met al onze vrijwilligers - een buitengewoon fantastische Ma-Run voorbereiden.

We zullen de mogelijkheid om in te schrijven als passagier, vrijwilliger, zijspanrijder of verkeersregelaar weer open zetten via onze website vanaf 1 mei 2022.

Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk, dus volg ons nieuws op de website en op FaceBook.

Nieuws

Triest bericht

Beste motor en zijspanrijders van de Ma-Run,

Tot ons grote verdriet bereikte ons het onderstaande bericht dat Anja, de echtgenote van vaste Ma-Run deelnemer Mart Spreeuwenberg is overleden.

Lees meer...
Hai Nellen Benefiet Concert

Het onlangs gehouden Hai Nellen Benefiet Concert in zaal Apollo in Blerick, was weer een groot succes!

In een goed gevulde zaal Apollo in Blerick was het een zeer gezellkge avond met mooie muziek en een schitternede opbrengst € 695,-

Lees meer...