vaandel2019
Met plezier geven we een kijkje achter de schermen van de ‘M.A. run feestweek’. Spreekt je dit aan? Doe dan mee. We kunnen uw hulp goed gebruiken!

Maandag

Schuur wordt bekeken, schoongemaakt en ingericht voor de komende week. De schuur is de gehele week het ‘crisiscentrum’ en algemene ontmoetingsplaats voor coördinatoren en vrijwilligers.

Dinsdag

Het verder in orde maken van de schuur, het organiseren en eerste verdeling van de spullen in de opslag zoals de keukeninrichting. Daarnaast al koffiezetten voor vrijwilligers die zich al aan komen melden voor kleine werkzaamheden zoals het voorbereiden van de vloer voor de vloerleggers die 's avonds komen. vloerleggen 's avonds door vooral vrijwilligers uit Broekhuizen. Ook blijven de eerste vrijwilligers dan al slapen, om zo lekker op tijd de volgende dag te kunnen beginnen.

Woensdag

's Morgens ontbijt voor de vrijwilligers die zijn blijven slapen. Daarna om 09:00 uur de tent opbouwen, inrichten voor zover mogelijk (denk aan elektriciteit, water enz). Keuken en infostand worden opgebouwd. Inrichten van het terrein begint al met plaatsen van wasplaatsen, toiletten, containers etc. Ook brengen diverse leveranciers hun spullen die we nodig hebben voor de gehele week.

Donderdag

Vanaf 's 10:00 uur morgens weer beginnen met het verder inrichten van de tent en het terrein, daarnaast worden keuken en infostand verder ingericht, lampjes opgehangen, ballonnen geblazen enz, enz, enz. Oftewel weer heel veel klusjes om alles op tijd af te krijgen!

Vrijdag

De laatste loodjes qua afwerking in de tent en op het terrein. Overdag komen er al veel zijspanrijders voor het gezellige weekend binnendruppelen. Dus de infostand en keuken werken al op volle kracht.’s-Avonds begint het feestweekend met o. a. de playbackshow. De wereld van de passagiers en de motorwereld ontmoeten elkaar tijdens de playbackshow. Het feest voor de passagiers

Zaterdag

Dag van de MA-Run zelf! Dus vooral genieten! genieten. 's Morgens natuurlijk de grote drukte bij de infostand en de keuken voor het inchecken van iedereen en het ontbijt verzorgen voor iedereen. Daarna instructie van de ordonnancen en opstellen van zijspannen en ordonnancen. Opgewonden en lachende gezichten, klaar voor vertrek. De stoet zorgt ervoor dat er in de gemeente Venlo en Horst aan de Maas massaal inwoners aan de kant van de weg zwaaien, muziek maken en contact leggen. Bij terugkomst op het terrein van de Zorggroep branden de BBQ's al door het harde werk van de braadploeg. Het afsluitende feest begint al snel in de grote tent met artiesten. Ook wordt er een tombola gehouden met leuke prijzen.

Zondag

The Day After. Vanaf 09:30 uur volgt nog een groot en gezellig ontbijt voor iedereen en dan gaan we opruimen. Tent word nagenoeg leeggehaald en alles opgeruimd en schoongemaakt. Wat al terug kan in de opslag wordt al opgeruimd.

Maandag

Vanaf 09:00 uur wordt de tent verder leeggeruimd, alles wordt opgeruimd en de tent wordt afgebroken. En ‘s-avonds met een tevreden gevoel over een mooie run weer naar huis gaan waarna we al ons weer kunnen gaan verheugen op de volgende MA-Run. Rond het middaguur kan niemand meer zien dat er weer een mooie happening heeft plaats gevonden!

Nieuws

Motorbeurs

NMB19 Fb algemeen 003Beste motorliefhebbers,

Op 18 januari 2019 start het motorseizoen met de 24e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs, in Expo Assen (voorheen TT-Hall). Op de beurs presenteren ca 110 bedrijven, clubs en andere organisaties zoals de Politie en de MAG, hun producten en diensten. Ook het TT-circuit is natuurlijk aanwezig evenals de Veteranen Motorclub met "Pre War Motorcycles". Nieuwe modellen zijn te verwachten van diverse merken zoals Kawasaki, Harley-Davidson en KTM. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals het sleutelplein "Customworxs" m.m.v. bekende merken als Motorcyclestorehouse, Motorcycle Academy, HK Supsension en Powerplustools. Hier kan men bij deskundigen meer over motortechniek te weten komen. Voor een betere rijvaardigheid zijn er diverse bedrijven voor motortrainingen. Natuurlijk is er ook weer een custom bikeshow met schitterende exemplaren.

Aangezien we zoveel mogelijk motorrijders willen bereiken, zouden wij u willen vragen om het evenement op te nemen in (uit)agenda’s en uw website. Misschien heeft u de mogelijkheid om ook redactionele aandacht te schenken aan het evenement. Daarom ontvangt u hierbij een persbericht betreffende Dé Noordelijke Motorbeurs 2019 op 18, 19 en 20 januari. De bijgevoegde foto kunt u gebruiken ter illustratie bij de vermelding van het evenement. De algemene uiting kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de Facebook-pagina.

Mocht u meer informatie en/of foto's willen, dan kunt u even kijken op onze website en/of facebookpagina (zie onder).

BELANGRIJK: Dé Noordelijke Motorbeurs is in 2018 verhuisd en wordt gehouden in Expo Assen (voorheenTT-Hall) en NIET meer in Groningen.

Gegevens gewijzigd? Geef het aan ons door per mail via deze link: gegevens gewijzigd. Geef duidelijk aan wat er gewijzigd is!


Met vriendelijke groet,
Organisatiebureau Fremar
______________________

Volg het laatste nieuws via:
Facebook
- Twitter
- www.denoordelijkemotorbeurs.nl

sponsors

Volg ons!