vaandel2022
Eindelijk - na 2 jaar geen Ma-Run te kunnen laten doorgaan in 2020 en 2021.

Tijdens het bestuursoverleg van woensdag 19 januari 2022 van de Stichting Maria Auxiliatrix Run is het besluit genomen om te starten met de voorbereidingen voor een fantastiche Ma-Run op zaterdag 17 september 2022.
We gaan er voorlopig vanuit dat we een feestprogramma kunnen gaan opzetten zoals iedereen zich dat nog zal herinneren van 2019.
We gaan als eerste alles oppakken mbt het indienen van een aanvraag voor de vereiste evenementen vergunning.
Dit houdt ook in dat we een compleet nieuwe opstellingstekening gaan hebben omdat we door de Zorggroep een nieuw evenementen terrein toegewezen hebben gekregen.
Dit nieuwe terrein ligt direct bij de hoofdingang van de Zorggroep, in de nabijheid van de Blokhut van Stichting Scouting Reinoud en vlak achter de gebouwen van de Witte Steen.
Op korte termijn gaan we met de buitenploeg dit plan oppakken en gaan we een buitengewoon fantastische Ma-Run voorbereiden.

Nieuws

Inschrijven 34e M.A.-zaterdag 17 september 2022

Met ingang van  1 mei staat de inschrijving voor de run van dit jaar weer open.

Op 17 september 2022 is het  weer zover, na twee jaar zonder Ma-Run lopen de voorbereidingen nu weer  en kan de start van onze 34e M.A. Run  weer gegeven worden. Ook dit jaar willen we graag van jullie weten of jullie weer mee willen doen aan onze run. Zo ja, wees dan  zo vriendelijk om u te registreren op https://www.maruninschrijven.nl/

Zodra de registratie door ons is ontvangen, dient u zelf via https://www.maruninschrijven.nl/ te controleren  of wij uw registratie hebben ontvangen en welke passagier wij u hebben gegeven. Alle verdere informatie is te vinden op onze site www.ma-run.nl

Kosten per extra sponsor T-shirt is 12,50 Euro per stuk.  (Het eerste T-shirt is per deelnemer, gratis) Extra personen die meekomen, vragen  we 7,50 euro voor het eten. Alles wat extra is, wordt online gefactureerd en T-shirts zijn verkrijgbaar bij de informatiestand in onze grote feesttent.

Als je je de afgelopen 2 jaar hebt ingeschreven en extra hebt betaald - waar de Ma-Run niet heeft plaatsgevonden - kun je contact opnemen met de infobalie in de tent en kun je een terugvordering vragen en krijgen.

U kunt ook veel foto's van eerdere runs op onze site bekijken.

Uiteraard bent u donderdag of vrijdag weer welkom (op het terrein van de Stichting Zorggroep Limburg (Ulingshofweg 26, 5915 PM Venlo), waar de bekende kampeerplaatsen weer tot uw beschikking staan.

Uiteraard worden net als voorgaande jaren de passagiers weer in overleg met de instellingen, door ons ingeschreven.

Ja ik wil me inschrijven dvdb 1

sponsors

Volg ons!