vaandel2022
De ruim 200 zijspanrijders en 250 vrijwilligers afkomstig uit Nederland, België, Duitsland en Scandinavië willen allemaal maar één ding: deze groep kinderen en jongeren een onvergetelijk weekend bezorgen waar ze een heel jaar op kunnen teren ! Mankracht is keihard nodig, maar helaas onvoldoende om een groot evenement te organiseren. Er is ook geld nodig.

U kunt ons helpen en wij U
De M.A.-Run is een ware happening in Venlo, een maatschappelijk evenement met een historie van 30 jaar. De M.A.-Run, de naam zegt het al, is een run van ongekende omvang in Venlo en ver daar buiten. Het is een feest van 3 dagen waar de groep kinderen en jongeren met een beperking centraal staan en dat wij samen vieren. Iedereen hoort erbij en iedereen doet mee!

Een feest dat mogelijk gemaakt wordt door de grote betrokkenheid van deelnemers, vrijwilligers, begeleiders, vrienden en natuurlijk onze sponsoren. Zonder de hulp van betrokken sponsoren kunnen wij de run niet mogelijk maken voor deze (doel)groep. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de steun die wij elk jaar weer mogen ontvangen, want of het nu gaat om bijdrages in geld en/of natura, kortingen of diensten, zonder de steun van sponsoren kunnen wij dit fantastische evenement niet realiseren. Wij hopen dan ook van harte u (wederom) te mogen verwelkomen als sponsor. Heeft u specifieke wensen of ideeën van uw sponsoring dan horen wij graag van u. Met plezier leveren we maatwerk!

Sponsormogelijkheden *
Klik HIER voor onze sponsorpakketten. Sponsoring kan ook plaatsvinden door levering van goederen en diensten in natura of kortingen hierop. Tijdens de run hebben we verschillende goederen en diensten nodig. Heeft u mogelijkheden om bij te dragen aan bv:

Activiteiten
Tombola prijzen
Huishoudelijke materialen
O.a. Brood, BBQ, consumpties
Inrichting, tent terrein techniek

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen uitingen
Het is ook mogelijk om op de achtergrond te sponsoren zonder externe uitingen. Samen bespreken wij graag uw wensen.

Maatwerk
Is ook mogelijk. Wij gaan op zoek naar een passende tegenprestatie voor uw sponsoring.

Leden sponsorcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.):
Angelique Janssen (Coördinator)
Peter Dahmen
Lancy van der Vorst


Namens alle zijspanrijders en vrijwilligers van de M.A.-Run, maar vooral namens alle deelnemers met een beperking en hun families danken wij iedereen die ons ondersteunt en in staat stelt om deze jaarlijkse happening te organiseren.

steun ons sponsor

 

Nieuws

Inschrijven 34e M.A.-zaterdag 17 september 2022

Met ingang van  1 mei staat de inschrijving voor de run van dit jaar weer open.

Op 17 september 2022 is het  weer zover, na twee jaar zonder Ma-Run lopen de voorbereidingen nu weer  en kan de start van onze 34e M.A. Run  weer gegeven worden. Ook dit jaar willen we graag van jullie weten of jullie weer mee willen doen aan onze run. Zo ja, wees dan  zo vriendelijk om u te registreren op https://www.maruninschrijven.nl/

Zodra de registratie door ons is ontvangen, dient u zelf via https://www.maruninschrijven.nl/ te controleren  of wij uw registratie hebben ontvangen en welke passagier wij u hebben gegeven. Alle verdere informatie is te vinden op onze site www.ma-run.nl

Kosten per extra sponsor T-shirt is 12,50 Euro per stuk.  (Het eerste T-shirt is per deelnemer, gratis) Extra personen die meekomen, vragen  we 7,50 euro voor het eten. Alles wat extra is, wordt online gefactureerd en T-shirts zijn verkrijgbaar bij de informatiestand in onze grote feesttent.

Als je je de afgelopen 2 jaar hebt ingeschreven en extra hebt betaald - waar de Ma-Run niet heeft plaatsgevonden - kun je contact opnemen met de infobalie in de tent en kun je een terugvordering vragen en krijgen.

U kunt ook veel foto's van eerdere runs op onze site bekijken.

Uiteraard bent u donderdag of vrijdag weer welkom (op het terrein van de Stichting Zorggroep Limburg (Ulingshofweg 26, 5915 PM Venlo), waar de bekende kampeerplaatsen weer tot uw beschikking staan.

Uiteraard worden net als voorgaande jaren de passagiers weer in overleg met de instellingen, door ons ingeschreven.

Ja ik wil me inschrijven dvdb 1

sponsors

Volg ons!