35e M.A.-Run groot succes

We kijken terug op een bijzonder geslaagde 35e M.A.-Run!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september hebben we weer bijzonder veel blije gezichten kunnen zien. Dit is alles mogelijk gemaakt met dank aan alle vrijwilligers, zijspanrijders & sponsoren!

Dankzij het stralende weer stonden er weer veel enthousiaste mensen langs de route om naar alle zijspanrijders en passagier te zwaaien. Na maanden van voorbereiding achter de schermen, is de eerste groep vrijwilligers op dinsdag al begonnen met het opbouwen van de vloer voor de tent. Op de woensdag, donderdag en vrijdag zijn er nog meer vrijwilligers in de weer om alles weer tip top in orde te maken voor het weekend.

Op vrijdagavond waren er weer fantastische optredens van de bewoners van de Zorggroep. De optredens waren zelfs nog beter dan het origineel. Het was weer een avond met ongelofelijk veel talent op onze bühne! Aan de jury had de zeer lastige taak om 3 winnaars te kiezen, een bijna onmogelijk taak, want het waren allemaal winnaars. Het was een top feest met dat na afloop nog even doorging met een hele boel gezelligheid.

Zaterdag is natuurlijk de dag van de M.A.-Run: Vanaf het eerste moment konden we genieten van fantastisch weer en stonden de eerste enthousiaste zijspanrijders en passagiers al vroeg in rij voor het ophalen van hun startnummer. De fotograven maakte weer de foto’s voor de oorkondes om 10.30uur begonnen de motoren te brullen! Onder begeleiding van vele verkeersregelaars ging de route via Venlo, Tegelen, Steyl, Belfeld, Blerick, Hout-Blerick, Baarlo en Maasbree, naar de middagstop. Traditioneel staat hier de koffie, soep en broodjes weer klaar en konden we al zien hoezeer de passagiers genoten hadden van de eerste kilometers. Na lekker gegeten te hebben zocht iedereen zijn plekje in het zijspan weer op en ging de tocht verder via Grubbenvorst, Lottum, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Melderslo, Horst, Sevenum, Maasbree, Boekend, Blerick en via de parade weer terug de berg op naar de tent. Wat stond er veel publiek en wat werd er veel gezwaaid!

Terug in de tent zorgde diverse bands voor een geweldige sfeer en werd er volop meegezongen en gedanst. Buiten was het traditionele BBQ dorp weer ingericht en kon iedereen genieten van een uitstekend verzorgde BBQ of een lekker frietje met snack

Een playback show met fantastische optreden, een schitterende M.A-Run, een heerlijke BBQ, een lekker frietje, koud drankje en geweldige optredens, kortom een fantastische 35e M.A.-Run.

Noteer alvast in je agenda: Zaterdag 21 september 2024 – 36e M.A.-Run

Nogmaals hartelijke dank aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen. Zonder jullie geen M.A.-run!

Geniet nog even na van de vele foto’s, filmpjes, herinneringen en verhalen. En we zien jullie heel graag weer allemaal op Zaterdag 21 september 2024 voor de 36e M.A.-Run!

Bestuur M.A.-Run